Casual t-shirts

Нема ништо покежуал од 4 дена викенд :) Единствениот сончев ден од празниците ни се покажа како супер шанса конечно да ги сликнеме кежуал маичките. Ги добивме за роденден (фала my:time!) од голема возбуда малце ги заборавивме и таму поделивме само неколку, ама викендов се активиравме и изминативе денови полека почнаа да стигаат до нашите омилени кежуал луѓе :)

Ни останаа уште две – женска XL и машка XXL. Овој пат нема да правиме некој посебен giveaway, единствениот услов кој треба да го исполните ако сакате една од овие две маички е први да ни пишете во коментар под овој пост дека сакате маичка и да се согласите да ве сликнеме кога ќе ги земате маичките :)

Уживајте во остатокот од продолжениов викенд, еве неколку сончеви фотки за да заборавите на дождовите :)

English translation at the end of the post.

DSC_2968
DSC_2954
DSC_2939  DSC_2952 DSC_2953
DSC_2951

There’s nothing more casual than a 4 day weekend :) We used the only sunny day of the holidays to take a bunch of photos from our latest casual t-shirts. We got them for our birthday (thank you my:time!) but we were so excited that we only gave away a few of them a the party, so we used this weekend to send a bunch of them to our favorite casual people :)

We have two more left – girls XL and guys XXL. This time we won’t make any special giveaways, the only “condition” you have is to write down that you want the t-shirt in a comment under this post, and agree that we can take your photo once you get the shirt :)

Enjoy the rest of the weekend with a bunch of sunny photos that will hopefully make you forget about the rain :)

Facebook CommentYou may also like