Инспирација: The Get Down

Shaolin’s the DJ that we call conductor, cause Shaolin Fantastic’s a bad motherfucker!

We love The Get Down! Од актерите до снимањето, ретро стилот, музиката! гардеробата! Еден куп инспирација во засега само 6 совршено склопени епизоди (фала Netflix!) Ако се мислите што да гледате следно, спремете се за денсање и побарајте ја The Get Down :)

Facebook CommentYou may also like