Мементо Мори 2.0 | Memento Mori 2.0

Ирина Тошева предновогодишно нѐ изненади со втор дел од колекцијата Memento Mori (ок, малку знаевме за ова порано ^_^). Memento Mori 2.0 ја надополнува колекцијата есен/зима ‘13/’14 која беше претставена на Моден Викенд Скопје.

Ексклузивните парчиња се одлично прилагодени за да блеснете на новогодишните прослави. Накитот е изработен во соработка со Design & berries кои специјално за оваа колекција изработиле обетки, манжетни, ланчиња и прстени.

Од нас огромно браво за целата талентирана екипа која ви го претставува новиот едиторијал! :)

облеки: Ирина Тошева
накит: Design and berries.
шминка: Небојша Пешевски
фризура: Studio Allure
модел: LumIja KamiLija
фотограф: Ерина Богоева

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

Irina Tosheva surprised us just before the New Year’s Eve with a second part of her line Memento Mori (ok, we kinda knew about this earlier ^_^). Memento Mori 2.0 is a supplement of her autumn/winter ‘13/’14 line which was presented at the Skopje Fashion Weekend.

The exclusive pieces are a great adjustment for you to shine during the new year’s celebrations! The accessories has been made in collaboration with Design & berries who created earrings, cuffs, necklaces and rings especially for this line.

A huge kudos from us for the whole talented team who presents you the newest editorial! :)

clothing: Irina Tosheva
accessories: Design and berries.
make-up: Nebojsha Peshevski
hair: Studio Allure
model: LumIja KamiLija
photographer: Erina Bogoeva

Facebook CommentYou may also like