Отворен ден со Ирина Тошева | Open day with Irina Tosheva

Го имавме задоволството да присуствувавме на Отворениот ден во студиото на Ирина Тошева оваа сабота. Се подруживме со Ирина и останатите гости, малку фоткавме и пробавме супер модели од најновата колекција на Ирина „Вила“. Сите модели од колекцијата се достапни за купување онлајн на Bastet Noir, а со Ирина можете и понатаму да контактирате директно преку нејзината Facebook страница :)

image

image

image

image

image

image

We had the pleasure to be a part of the Open day at Irina Tosheva’s atelier this Saturday. We hung out with Irina and the other guests, took a few photos and tried out some awesome pieces from Irinas latest collection “Vilur”. The collections is available for online shopping at Bastet Noir, and you can contact Irina directly on her Facebook Page.

Facebook CommentYou may also like