Носливите чуда на Марина | Marina's Wearable Wonders

Уште една креативна девојка од Скопје. Марина има 24 години, апсолвент е на Економскиот факултет во Скопје, има Tumblr блог, чува две морски прасиња и остатокот од времето собира нарачки за уникатни парчиња накит :)

Погледнете дел од нејзините носливи чуда подолу, а доколку сакате да нарачате едно и за вас, можете да го направите тоа преку нејзината онлајн продавница, или на официјалната Фејсбук страница.

*Фотографиите се во сопственост на Марина и девојките на фотографиите.

Facebook CommentYou may also like