Ивана за Bass Platform | Ivana for Bass Platform

На 29-ти септември во Скопје ќе се одржи првиот дабстеп фестивал во Македонија, Bass Platform, а за негова промоција беше организирана фотосесија со супер урбана девојка – Ивана. Погледнете дел од фотките, а за повеќе, ве чекаме на журка :)

*Фотографиите се дело на Марјан Јаневски и Емилија Маневска. Комплетната галерија можете да ја погледнете тука.

Facebook CommentYou may also like