Прва модна блогерска средба | First fashion blog meetup

На наше огромно задоволство, резервацијата за 15 блогерки во Кафе Ли остана без празно место. Се запознавме со 12 прекрасни девојки, секоја различна од другите, секоја со свои инспирации, идеи и идоли. Некои од нас се виделе претходно, а некои прват се запознаа и разговараа во живо. А разговорите беа за сешто: за омилените модни блогови, букмарците за секојдневни проверки, модни инспирации, стилови на облекување, музика, продавници за second hand, продавници евтини, продавници скапи, продавници онлајн. Обичното неделно претпладне премина во џагор за инспирации и ентузијазам за убав муабет, нешто поврзано со мода, нешто не.

Ви благодариме на сите што дојдовте и ни направивте чест!

Подолу сликите од кафе-дружбите и сведоштвото на убавите разговори, а наскоро пост со авторките зад секој блог.

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

To our great delight, the reservation for 15 bloggers was fulfilled without an empty seat. We met 12 wonderful girls, each different, each with own inspiration, ideas and idols. Some of us have met before and some met and talked for the first time. And the talks were for many things; the favorite fashion blogs, the bookmarks for daily check ups, fashion inspiration, styles, music, second hand shops, cheap & expensive shops, online shops. The mundane Sunday afternoon became a chattering on inspiration and enthusiasm for great talks, some of it relating to fashion and some not.

Thanks all for coming and doing us the honor.

Above are the pictures of coffee & talks, and a separate post presenting the authors of the blogs is coming soon.

Facebook CommentYou may also like