Модни блогер(к)и, каде сте? :) I Calling all Mk style bloggers!

Неколку пати досега претставиме дел од македонските модни блогери. Дел од нив стасавме и да ги запознаеме, со останатите се допишувавме, но никако да се собереме сите на едно место. Токму затоа, се одлучивме (многу јавно :) да организираме мала собиранка за сите модни блогер(к)и, да се подружиме и да договориме некои забавни работи за нашата модна блогосфера.

Доколку имате моден блог и сакате да присутвувате на оваа скроз неофицијална мини-собиранка, пратете ни го линкот до вашиот блог и вашето име на team@skopjecasual.mk, за да ви пратиме повеќе информации за датумот и локацијата.

За сите вас кои (сѐ уште) немате моден блог, се извинуваме за ексклузивноста, но ветуваме дека ќе ви се оддолжиме со мнооогу интересни новини :)

Facebook CommentYou may also like