Биди Дедо Мраз со Преплет | Be Santa with Preplet

Ви останавме должни еден многу убав пост од минатата година, па решивме со него да ја започнеме и официјално блогерската 2016ка :)

Преплет веќе традиционално нè спремија со подарочиња за празниците, а како изгледаа убавините кои ни ги подготвија во Concept 37 можете да погледнете на фотките подолу :)

Имајте слатки и весели празници! :)

English translation at the end of the post.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

We owe you one very sweet post from last year, so we decided to start off оur blogging year with it :)

It has become sort of a tradition for Preplet to prepare us for the holidays, so we couldn’t resist to take a bunch of photos from the event they organized in Concept 37 :)

Enjoy the rest of the holidays!

Facebook CommentYou may also like