Одиме на Skopje Jazz Festival | Going to Skopje Jazz Festival

Инспирирани од најубавиот скопски настан, Skopje Jazz Festival, одбравме неколку предлози за тоа како да се облечете доколку планирате да го посетите фестивалот. Се надеваме ќе ве инспирираат :)

Inspired by the by far the best event in Skopje, Skopje Jazz Festival, we chose a few suggestions for your look if you’re planning to visit the festival. We hope they inspire you :)

 

buro247.hr

stylescrapbook.com/

vogueweekend.tumblr.com

carolinesmode.com

http://psycho-couture.blogspot.com

Facebook CommentYou may also like