Симона со нитни | Simona with studs

Симона веќе трет пат ја сликаме зашто секогаш е уникатна во нејзините супер-весели младалачки комбинации! Додека ја убедуваме да си направи блог, се надеваме дека нема овој пост да ни биде последен со неа :)

We took photos of Simona for the third time already cause she’s always unique in her super-cheerful youthful outfits! While we convince her to make her own blog, we hope this won’t be the last time we feature her :)

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like