Магде со кратка коса | Magde with short hair

Магде веќе еднаш ја сликнавме, но сега има супер нова фризурка која моравме да ја споделиме.

Овој пат ви ја претставуваме како The Graphic Design Maker на Theatra, кој иако веќе се прослави во твитерџиските води со The Dollar App, се уште нема Твитер акаунт.

Уште Theatra, coming soon! :)

We already have one post with Magde, but now she has a great new haircut and we had to share it.

This time, we present Magde as The Graphic Design Maker of Theatra, who, even though already got a bit of Twitter fame with The Dollar App, still doesn’t have a Twitter account.

More Theatra, coming soon! :)

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like