Прославивме десетти роденден! We celebrated our 10th birthday!

Конечно повторно сите на купче, со многу насмевки и (внимателно) гушкање го прославивме нашиот 10ти роденден :) Самото тоа што сме успеале да стасаме до оваа бројка за нас е гоолем успех, ако на тоа додадеме дека ве имаме сите вас со кои можеме да славиме и да се радуваме, сме си ги надминале и највисоките цели <3

Големо роденденско фала на Fat Kitchen за преееедобрата храна, на DJ Гоце за тоа што е тука за нас од првиот ден, Баду Бар за супер домаќинлукот и најмногу од сѐ фала ви на сите вас што дојдовте или не дојдовте ама ни честитавте – за 10 години дружба, сакање на лежерноста и целата ваша поддршка. Да си славиме уште многу! (Калина we love you & miss you!)

Уште многу фотографии од журката ве чекаат наскоро на https://www.facebook.com/skopjecasual

Finally we all got the chance to get together, with a lot of smiles and (cautious) hugs we celebrated our 10th birthday :) The fact that we managed to get to 10 is a huuuge success for us, but when we add all of you that celebrate with us, there is nothing better <3

Thank you Fat Kitchen for the aweeeesome food, DJ Goce for supporting us from day 1, Badu Bar for being perfect hosts and all of you who joined the celebration or just sent their congratulations – for 10 years of friendship, love for casual and support. To many more! (Kalina we love you & miss you!)

Facebook CommentYou may also like