Нашата презентација на „Прво па женско“

На 8 март имавме супер можност да учествуваме на „Прво па женско“, одличен настан организиран од Тиииитовки :)

Како дел од Женската соба го презентиравме Skopje Casual, нашата идеја за блогот и неговиот развој во оваа една година. Презентацијата и фотките од презентацијата (фала Марија што беше заменик фотограф :) можете да ги погледнете подолу.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like