Тема 7: Зимска топлина / Theme 7: Winter warmth

Конечно на ред дојде новиот тематски пост… ви благодариме на сите за прекрасните фотографии! Уживајте и бидете стоплени! :)

Finally here’s the new theme post… thank you for all the wonderful photos we received! Enjoy and stay warm! :)

Ерина Богоева / Erina Bogoeva

image

Даниела и нејзината омилена јакна / Daniela and her favorite jacket

image

image

Марија / Marija

image

Теа Пупкова / Tea Pupkova

image

image

Ана во капут и панталони со сопствен дизајн! /

Ana in a coat and pants designed by her own!

image

Иџи @i999y

image

image

Вања / Vanja
image

image

image

Елена / Elena

image

image

Марија / Marija

image

Facebook CommentYou may also like