Неделни насмевки | Sunday smiles

Прва официјална Skopje Casual собиранка по 20 дена пауза, планирање и турбо подготовка на првиот роденден, поклончиња од Кина…Сите три се радувавме како дечиња :) Некако сосема случајно но многу соодветно се погоди да се сликаме на игралиште :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

First official Skopje Casual meetup after a 20 day break, planning of our first birthday, presents from China…The three of us were as happy as kids :) Totally random, but very suitable we took a bunch of photos on a playground :)

Facebook CommentYou may also like