Прославивме седум години Skopje Casual! | We celebrated seven years of Skopje Casual!

Годинава го прославивме најлежерниот, најопуштениот и веројатно најсмешниот роденден досега :) Фала ви на сите што ни ја разубавивте вечерта, што шетавте по пижамки низ град и донесовте еден куп позитивна енергија <3 Уживајте во фотките! :)

This year we celebrated the most casual, relaxed and probably funnies birthday ever :) A big thank you to everyone who made our night great, walked around town in their pajamas and brought a bunch of positive energy <3 Enjoy the photos! :)

Facebook CommentYou may also like