Летно | Summery

Уште една мала слатка соработка во три дела, овој пат со Fashion Group кои ни дозволија да чепкаме по нивните продавници :)

Прв дел – лето во чаршија! :)

Фотографии: Fashion Group

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like