Антонија Ристовска | Antonija Ristovska FWSK AW 2013/2014

Инстинкт е името на новата линија на Антонија Ристовска, инспирирана од парфемот на AVON со исто име. Секси изрези и сензуални материјали ја красеа колекцијата, лелеавите фустани и комбинациите со припиена чипка и широки здолништа ја направија ревијата баш како што очекувавме – женствена. За нас, победник е фустанот во темна зелена боја, со гол грб и чипка.

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Instinct is the title of the new line by Antonija Ristovska, inspired by the perfume by AVON with the same name. Sexy cuts and sensual materials made the collection, and wavy skirts combined with lace made the collection just as what we expected – a tribute to femininity. For us, the winner is the green dress in lace, with a bare back.

Facebook CommentYou may also like