Среќна минионска година ќе има…

Точно на првиот ден од оваа година со Design and berries одлучивме да подариме едно ланченце со минионска елка за најинтересниот коментатор кој остана буден за време на празнициве по избор на Design and berries!

image

Андријана ти честитаме и се гледаме наскоро да ти го доделиме подарочето! :)

Ви благодариме на сите за учеството и се надеваме дека ќе учествувате повторно за некој друг подарок во иднина! :)

image

Facebook CommentYou may also like