Уште еден G-Shock :)

Украдовме малку време помеѓу двете вечери на Skopje Street Festival за да да се фотнеме на кеј или на (sort of) скејт паркот на кеј :)

Изборот на часовник со кој ќе се сликам овој пат беше многу лесен. Во последно време кога влегувам во my:time прво барам G-Shock кој би ми одговарал, па после се вртам наоколу, па така ова саатче беше љубов на прв поглед и без разлика што е машки модел си го изнаносев со кеиф :)

Дознајте повеќе за овој G-Shock тука: http://mytime.mk/mk/products/casio-g-shock/DW-6900NB-7E

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like