Бела кошула, машки шорцеви | White shirt, men's shorts

Бела широка кошула од памук или лен која е лесна и покрива е совршена за летните горештини зашто дозволува кожата да дише и штити од сонцето (оваа е купена наменски баш за во пустина)… да не зборуваме за тоа дека одговара во комбинација со буквално сè!

На пример, кога не можете низ продавници да најдете шорцеви со нормална должина прифатлива за носење на работа (што е со сите тие „хот пентс“?!), едноставно одите во машкиот оддел и си купувате машки шорцеви во весела летна боја… и немате гајле во работните денови во текот на летото :)

Часовник: La Passion – од новата колекција на Jacques Lemans од My:time

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

A white loose cotton or linen shirt which is light and covers well is perfect for the summer heat because it allows the skin to breathe and it protects you from the sun (this one was actually bought to be worn in the desert)… and it’s so easy to match with almost everything!

For example, if you can’t find normal-length shorts appropriate for work (what’s with all those “hot pants?!”), you simply enter the men’s department and get men’s shorts win a cheerful summer color… hence, no problems for the working days during the summer :)

Watch: La Passion – from the new collection of Jacques Lemans by My:time

Facebook CommentYou may also like