Бело срце на црно | White heart on black

Во почитта кон риги, точки еднобојни парчиња и patterns, не очекував дека естетиката кон строга геометрија ќе прерасне и кон тоа да ми се допаѓаат и бели срца на црна основа. А многу ми се допаѓаат од кога ги видов, и естетски и некако романтично :) Контрасна мала неон ташна за да разбие монокроматски блок, и идеме во очи сонце, пламен во срцето, пред тебе живот оооооо оооо … ♪

Часовник: Guess W60006L5 LITTLE PARTY GIRL од My:Time

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

In the respect for stripes, polka dots, colorblock and patterns, I did not consider that the pattern of white hearts on black will grow on me. And it turned out I like them so much, aesthetically and romantically! A small neon purse to break the monochrome and here we go во очи сонце, пламен во срцето, пред тебе живот оооооо оооо … ♪

Watch: Guess W60006L5 LITTLE PARTY GIRL from My:Time

Facebook CommentYou may also like