Изложба на накит на Ilina Design | Jewelry Exhibition Ilina Design

Во холот на Porsche се запознавме со Илина Поповска, супер креативка која на третиот ден на Fashion Weekend Skopje имаше изложба на нејзиниот рачно изработен накит. Колекцијата инспирирана од брановите и пливањето, изведена во дрво во комбинација со филиграни е тешко да ја одминете :)

Наши фаворити се големото ланче со темно дрво, како и скоро сѐ што можете да погледнете на последната фотка :)

За да погледнете повеќе од нејзината колекција побарајте ја од левата страна на холот на Porsche или посетете ги нејзините официјални Facebook страници : Ilina Design и Ilina Design – wood.

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

We met Ilina Popovska in the hall of Porsche, just before the beginning of the third day of Fashion Weekend Skopje. She is a great creative who presented her hand made jewelry with a small exhibition. Her collection is inspired by waves and swimming, and it is completely made from wood and filigree.

Our favorites – the big necklace made from dark wood, as well as almost everything you can see on the last photo :)

In order to see more from her collection, find her at the left side from the entrance in Porsche, or check out her official Facebook Pages: Ilina Design and Ilina Design – wood.

Facebook CommentYou may also like