Во Горки | At Gorki

Одморени после многу празници, конечно се собравме трите да седнеме на раат и релаксирано да си помуабетиме во топла атмосфера.

Овој пат седнавме во новото ГОРКИ – Café (помалото братче на Менада на ул. Максим Горки) и инспирирани од нивниот прекрасен инстаграм профил се сликнавме со кафињата во нивен стил (во случајов со салеп) :)

Покрај салепот ќе видите нов дебел џемпер на риги (мхм, уште еден додаден на збирката) и топол сив шал плетен од бабе, придружен од саатче од Жак Леман… и малку поголеми фотки на блогов ;)

Часовник: JACQUES LEMANS – La Passion 1-1841A ROME од my:time

image

image

image

image

Well rested after the holidays, we finally got together to chill out and chat a bit in a relaxed warm ambient.

This time we went to the new GORKI – Café and inspired by their beautiful instagram profile we took some photos with the coffees in their style (in this case with salep) :)

Besides the salep you’ll notice a new thick striped sweater (yeah, one more added to the collection) and a warm grey scarf made by granny, matched with a Jacques Lemans watch… and a bit bigger photos on this blog ;)

Watch: JACQUES LEMANS – La Passion 1-1841A ROME by my:time

Facebook CommentYou may also like