1000 лежерни блог постови! | 1000 casual blog posts!

На помалку од месец до третиот роденден на www.skopjecasual.mk славиме уште еден за нас гоооолем јубилеј!

1000 блог постови! 1000 идеи, приказни, инспирации, ваши и наши фотки, настани, ревии, дружби со креативци…

Ви благодариме што го делите лежерното Скопје со нас и ни давате причини да пишуваме за убави работи! :)

Ве гушкаме,

Ива, Калина и Сандра

In less than a month we celebrate the third birthday of www.skopjecasual.mk!

1000 blog posts! 1000 ideas, stories, inspirations, your and our photos, events, fashion shows, hang-outs with creatives…

Thank you for sharing the casual Skopje with us and giving us reasons to write about many beautiful things! :)

Hugs!

Iva, Kalina, Sandra

Facebook CommentYou may also like