Роденденски фотки – дел 1 | Birthday photos – part 1

За забавата веќе знаете… :)

Она за што ни е уште повеќе задоволство е тоа што за третиот роденден се усогласивме со три девојки фотографки да нè фотографираат нас трите на различни три локации! Не можеме да опишеме колку се радувавме што три девојки – фотографки ни го збогатија блогот – секоја со сопствениот сензибилитет, ви благодариме премногу Ерина, Биби и Маја! :)

 

Ерина Богоева и нејзината супер креативност веќе ја знаете од нашите претходни соработки (тука и тука), па не нè изненади кога пред две недели ни предложи да нè однесе низ скопската железничка станица и да нè фотографира со знакот кој им посакува добредојде на патниците во СКОПЈЕ :) Фала ти Ерина!

Следете нè за другите две фото-сесии, доаѓаат наскоро! ^_^

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image>

You already know about the party… :)
What we’re even happier to share is that for our third birthday we got to collaborate with three awesome girls photographers who photographed us on three different locations! We just can’t explain how happy we are that they made our blog soooo beautiful with their photos in their own unique style.

Erina, Bibi and Maja thank you sooo much! :)
You already know Erina Bogoeva from our previous collaborations (here и here) :) Two weeks ago she invited us to the railway station, right under the Skopje sign :) As you can expect, we looooved it! :) Thank you Erina <3

Facebook CommentYou may also like