Трет роденден и три точки … | 3rd birthday party and three dots…

Фала на сите убави желби, сите прекрасни подароци, сите точки и риги, сите насмевки и убави зборови! Од каде да почнеме? Зад нас стојат над илјада уникатни постови, десетина соработки, пет гостувања на Моден Викенд, дваесетина интервјуа, безбројни другарувања, три журки!

На роденденот шизевме на диџеј Гоце, делевме Чунга Лунга лижавчиња, шетавме со тројка висока еден метар, се сликавме и славевме!

А кога нашето трио со сите вас прославува три години во заштитен знак на точки, пред нас стојат три точки кои ја продолжуваат приказната понатаму …

Мал дел од сликите додадовме во овој пост, a сите ќе ги закачиме на нашата Facebook страна наскоро :)

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

Thanks for all the good wishes, all the great gifts, all dots and stripes, all the smiles and nice words! Where do we even begin? Behind us are over a thousand unique posts, dozens of collaborations, five visits of the Fashion Weekend Skopje, twenty interviews and three parties!

At our birthday party we danced on DJ Goce, gave away Chunga Lunga lollipops, walked around with a meter-tall number three, took lots of photos and celebrated!

And when our trio celebrated three years with you, in the name of polka dots, there are three dots ahead of us that continue the story further…

A small part of the photos are in this post, and we’ll upload more son on our Facebook page! Stay tuned :)

Facebook CommentYou may also like