Google ги предвидува модните трендови | Google predicts fashion trends

Технологија + мода на едно место = најсреќни Сандра, Калина и Ива:) На наша голема радост, Google посвети дел од своите ресурси за да ги предвиди новите модни трендови :) Од нови трендови кои допрва треба да дојдат, до парчиња гардероба кои треба да ги заборавиме засекогаш, погледнете што велат пребарувањата на Google за модата :)

English translation at the end of the post.

 

Technology + fashion = very happy Sandra, Kalina & Iva. We’re so happy to see that Google dedicated some of its resources to predicting the new style trends :) From trends that are about to become very popular, to clothes that should be long forgotten, take a look at Google’s predictions about fashion :)

Facebook CommentYou may also like