Пролетно сонце | Spring sun

Границата помеѓу пролет и лето конечно почна да избледува, а ние му се радуваме на зеленилото и сонцето најмногу што можеме! :)

Посвета за природата со зелени панталони, супер-позитивната маичка од ланската колекција на Ind.o.g. со дречливо-портокалово сонце и саатче од најновата колекција на Esprit од My:time.. и конечно сме подготвени за летото :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

The thin line between spring and summer is finally fading out, and we’re happy for all the greenery and the sun as much as possible! :)

A tribute to nature with green pants, the super-positive t-shirt from last year’s collection by Ind.o.g. with a strong-orange sun and a watch from Esprit’s newest collection from My:time.. and we’re finally ready for the summer :)

Facebook CommentYou may also like