Одговорот е 42! | The answer is 42!

Одговорот на значењето на животот, универзумот и се’ останато е впишан и заокружен на една запуштена гаража во центарот на Скопје :)

Почетокот на летово е создаден за класика, цвеќиња во принт, големи ташни за чадори и зимска опрема, тексас кошула за секој случај!

Часовник: Jacques Lemans London од My:Time

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

The answer to the meaning of live, the universe and everything is written and circled up in a old garage in the centre of Skopje :)

The star of this summer begs for classic style, flowers in print to be happy about, big pursees for mandatory umbrella and winter gear, and a denim shirt just in case!

Watch: Jacques Lemans London from My:Time

Facebook CommentYou may also like