На рекорд | At Rekord

Една добра страна на затворено Скопје е тоа што можеш да си ја „окупираш“ омилената улица кога и да сакаш. Додека градот се спремаше за концерт, ние го искористивме жешкото попладне да се сликнеме на Рекорд (и после сликањето да инспирираме уште неколку случајни минувачи да го направат истото :))

За прв пат во овој пост претставуваме нов бренд од my:time за кој во иднина многу ќе слушате :) Се работи за Fossil, кои од скоро во my:time се присутни со нивната линија на накит и часовници, можете да ги разгледате тука. Читајте нѐ редовно за повеќе инфо :)

Часовникот од фотографиите можете одблиску да го погледнете тука.

English translation at the end of the post.

Sk_Casual_МyTime19Sept-7749Sk_Casual_МyTime19Sept-7762Sk_Casual_МyTime19Sept-7748

One good side of a closed off Skopje is that you can “occupy” your favorite street whenever you want. While the city was getting ready for a concert, we used the hot afternoon to take a few shots at Rekord (and inspire a few passers by to do the same :))

First time in this post we present a new brand, that we’re sure you’ll hear a lot more in the future :) We present Fossil, watches and jewellery that are the latest addition to my:time’s product line. You can learn more here, and follow our blog regularly for updates :)

Learn more about the watch in the photos, here.

Facebook CommentYou may also like