Блогерски предизвик! Бираме заштитно лице на Fossil за Македонија! | Bloggers challenge! Searching the face of Fossil Macedonia!

Ви ветивме нешто многу интересно од блогерската средба, а сега е конечно време да го споделиме со вас :)

Заедно со my:time го организираме првиот блогерски предизвик во Македонија!

Целта на предизвикот е да го одбереме заштитното лице на Fossil за Македонија, а на наше големо задоволство тоа ќе го направиме со помош на прекрасните македонски модни блогерки.

Како функционира?

Девојките (и едно момче wooo!) секоја недела ќе објавуваат по еден блог пост во кој најдобро, во нивен стил ќе треба да претстават ист Fossil часовник. Сите блог постови сумарно ќе ги објавуваме на Skopje Casual каде ќе имате можност да гласате за постот кој најмногу ви се допаѓа :)

Секоја недела ќе имаме елиминации, за да веќе во средината на декември го одбереме блогот со најмногу гласови а со тоа и заштитното лице (или лица:) на Fossil за Македонија :)

Почнуваме веднаш! Во формата подолу можете да ги погледнете сите пријавени блогови и првите постови за Fossil. Разгледајте ги и кликнете на копчето со името на блогот кој најмногу ви се допаѓа за да гласате. Можете да дададете само еден глас на само еден блог во секој круг, затоа бирајте внимателно :) Click away! :)

English translation at the end of the post.

screencapture-woobox-com-ehkyp2-1448141287498

We promised something interesting from our bloggers meetup, and now it’s finally the time to share the big news with you :)

We’re organizing the first bloggers challenge in Macedonia, together with my:time

The goal of the challenge is to choose the face of Fossil for Macedonia, and to our great pleasure, we will do that with the help of the Macedonian fashion bloggers.

So how does it work?

The girls (and one guy wooo!) will share posts on their blogs with one, same watch, in their own unique style. All blog posts will be summarized on Skopje Casual, where you will be able to vote for the one you like the most :)

Every week, we will have eliminations, so that in the middle of December we can choose a blog with the most votes, and have the face (or faces:) of Fossil for Macedonia :)

So, it’s time to begin! In the form above you can see all blogs that are participating in the first round, with photos and links to the blog posts. Take a good careful look, click the button above the blog you like the most, and then scroll down to click “Vote”. You can only vote for one blog once per round, so think about it :)) Click away! :)

Facebook CommentYou may also like