Доделуваме подароци од MANA Fashion | MANA Fashion Giveaway

Долго време се подготвувавме, а сега конечно на наше големо задоволство можеме и да ја најавиме нашата соработка со MANA Fashion!

Започнуваме со подарување на 3 супер блузички :) На нас толку ни се допаднаа што моравме да се сликнеме со нив, а бидејќи сме сигурни дека ќе има голем интерес, одлучивме да ги доделиме по случаен избор. MANA се super awesome и покрај тоа што ги направија овие супер фотографии, ви даваат два начини на кои можете да освоите блуза, на вас е да одберете кој повеќе ви одговара :)

image

На првиот начин ќе доделиме две блузи преку Facebook:

1. Like на Facebook страната на MANA Fashion

2. Like на нашата Facebook страна

3. И да оставите коментар под овој пост дали би сакале да ја добиете жолтата или зелената блуза

image

На вториот начин ќе доделиме една зелена блуза преку Twitter:

1. Follow на Twitter профилот на MANA Fashion

2. Follow на нашиот Twitter профил

3. Retweet на овој твит

image

Мини натпреварот ќе трае до следниот вторник (12.03), а добитниците ќе бидат одбрани по случаен избор (читај: random generator :)

Со среќа! :)

Facebook CommentYou may also like