Трет круг на блогерскиот предизвик | Third round of the bloggers challenge

Време е за трет круг! :) Сигурни сме дека веќе знаете, заедно со My:Time го бираме заштитното лице за Fossil во Македонија. Со секој нов круг сме се повеќе импресионирани од нашите блогерки и уште посреќни дека оваа тешка одлука за избор на заштитно лице ја оставивме на вашите гласови :)

Најмногу гласови во вториот круг добија:

SelmAki

Fabulous is freedom

Sara Simplified

Aesthetics Illustrated

Александрина Везилка

Boychenn

Последната состојба на гласови можете да ја погледнете во постот за претходниот круг.

А сега, преминуваме на главното :) Гласањето за оваа недела започнува тука :)

Девојките и момчето:) се фотографираа со овој часовник

а во следниот круг поминуваат само четири блогови, внимателно одберете за кого ќе гласате :)

screencapture-woobox-com-66qej4-1449409875169-1

It’s time for the third round! :) We’re sure you already know, we’re organizing the challenge for the face of Fossil for Macedonia together with My:Time. With every new round, we’re even more impressed with the bloggers and a bit happier that we left this tough decision to you and your votes :)

The blogs that got the most votes in the previous round are:

SelmAki

Fabulous is freedom

Sara Simplified

Aesthetics Illustrated

Александрина Везилка

Boychenn

You can find the exact number of votes each blog got here .

And now, let’s get to the main part :) The voting for the third round begins here! :)

The girls and our one guy:) made their latest blog posts with this watch

there will be only four blogs going into the next round, so vote carefully :)

 

Facebook CommentYou may also like