Зимски каталог за Biana Shoes – дел 3 | Winter catalogue for Biana Shoes – part 3

Со цел да помогнеме при креирање на онлајн каталогот на Biana Shoes за сезонава, Ива и Сандрa веќе прошетаа низ есенско Скопје со нивниот избор. Вие требаше да им изберете омилен пар чизми од најновата колекција, а ние навивавме заедно со секој ваш коментар за „кратките“ или „високите“. Истото го правиме повторно :)

Јас сум во мојата есенско зимска униформа од џиш црвенопортокалов капут и црно бело кариран шал, а изборот е меѓу антилопски кафени високи чизми на дебела штикла и црни ниски. A изборот за тоа кои одговарат повеќе на комбинацијата и вашиот вкус, останува на вас! Пишете коментар на страната на Biana Shoes ТУКА. :)

English translation at the end of the post

kalina

In order to assist in creating the online catalog of the Biana Shoes brand for this season, Iva and Sandra already walked through the autumn Skopje with their choice. You had to choose a favorite pair of boots from the latest collection, and we cheer along with your comment on every “low” or “high”, so we are doing the same again :)

I’m in my autumn winter uniform from colored redish orange coat and black and white checkered scarf, and the choice is between antolope brown high boots thick heels and black low. A choice about which is more suitable to your taste and the outfit combination remains on you! Write a comment on the site of Biana Shoes HERE. :)

Facebook CommentYou may also like