Бело лето | White summer

Цртан филм на маичка, бели панталони, радување на летото јееии :) Со секој здив земен ова лето, се враќа детското радување на топло време, игри и лудости. Добро, можеби и малку ни е топличко веќе, ама облекувањето во бело спасува :)

Часовник: LP-113B LA PASSIONmy:time.

IMG_4202
IMG_4195
Cartoon T-shirt, white pants, let the joy of summer begin jeeii :) With each breath taken this summer, there is a small return tiuro childhood joy of warm weather, games and escapades. Well, maybe it’s a little hot down already, but dressing in white saves the day :)
Watch: LP-113B LA PASSION from my:time.

Kalina Zografska

Facebook CommentYou may also like