Мартин aka Бас Инфузија | Martin aka Bass Infusion

Уредник на портал, радио водител, DJ, основач на единствениот македонски сајт за бас музика, bassinfusion.com, организатор на првиот македонски дабстеп фестивал Bass Platform, дечко на една третина од Skopje Casual :D, можеме да продолжиме со набројување…Мартин познат и како Бас Инфузија, (после долго убедување :) реши да ни дозволи да го сликнеме.

Активностите на Bass Infusion можете да ги следите тука, а добро музиче можете да се изнаслушате на неговиот mixcloud профил.

Editor in Chief of an IT portal, radio host, DJ, founder of the only Macedonian website for bass music, bassinfusion.com, organizier of the firs Macedonian dubstep festival Bass Platform, boyfriend of one third of Skopje Casual :D, we could go on and on…Martin, aka Bass Infusion (after a lot of persuasion :) finally agreed to allow us to take a few photos of him.

You can follow Bass Infusion’s activities here, and listen to awesome music on his mixcloud profile.

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like