Преплет за топол дом | Preplet for a warm home

Нашите пријателки од Преплет оваа сезона се здружија со превкусниот блог Ситно Сецкано за да ви ја презентираат новата колекција есен/зима наменета за исполнување на вашиот дом со вкусови и убавина :)

Нè пречекаа со превкусни мафини од вишна поставени на маса со нивните креативни чаши, комплети со чинии, свеќи во тегли со натписи, „ранери“ за декорација на маса, лажица за готвење, подлога за жешки садови за готвење, тефтерчиња, стикери, урамени постерчиња и една голема удобна перница за седење… сите надополнети со нивните препознатливи кирилични слогани.

Целата колекција погледнете ја нивниот сајт и трк до нивното студио! :)

English translation at the end of the post.

DSC_0007

DSC_0003DSC_0005DSC_0006DSC_0008DSC_0009DSC_0011DSC_0012DSC_0014DSC_0015DSC_0016DSC_0017DSC_0018DSC_0020DSC_0021 DSC_0023-1DSC_0024 DSC_0026

Our friends from the creative studio Preplet this season joined up with the delicious food blog Sitno Seckano to present their new autumn/winter collection meant to fill your home with flavours and beauty :)

We were welcomed with delicious sour-cherry muffins set on a table with their creative cups, plate sets, candles with inscripted jars, table runners, a wooden spoon, a pot trivet, little notebooks, stickers, framed posters and a large comfortable sitting pillow… all of them with their recognizable cyrillic slogans.

Take a look of their collection on their website and run to their studio! :)

Facebook CommentYou may also like