Роденденски желби: исполнети!

Овој пар години за ова наше трио дојде како пар цреши на шлагот на една едноставна желба. Желба за инспирација, желба за домашен моден блог кој ја слави лежерноста, желба да му се оддаде чест на Скопје. Сите желби ни се остварија на линкот www.skopjecasual.mk!

Фала на сите за овие 2 години, фала на сите гости што ни ја исполнија роденденската желба да прославиме сите заедно! Нема да ги собере сите слики на овој блог, но ќе пробаме да пренесеме дел од атмосферата подолу. Сите слики се објавени на нашата Facebook страница.

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

This pair of years for our little trio came along like the cherry on the cream for a simple wish. A wish for inspiration, a wish for a domestic style blog that celebrates casual, a wish to do honor to Skopje. All our wishes came true on this link www.skopjecasual.mk!

Thanks you all for these 2 years, thank you all guests that made our birthday wish come true to celebrate together! All pictures will not possibly fit on this blog, but we will try to showcase part of the atmosphere in this post. All photos are uploaded on our Facebook page.

Facebook CommentYou may also like