RTW Fashion and Music marathon #FWSK

9-то издание на Моден Викенд Скопје заврши со отворен тридневен настан во Скопје Сити Мол каде беа прикажани најновите “ready to wear” колекции од повеќе брендови. Ревиите беа одржувани во холот на трговскиот центар така што сите посетители можеа да погледнат интересни модни комбинации проследени со миксови од Антена 5 радио.

На 8-ми Април ги погледнавме ревиите на Спрингфилд, LTB, Манго и Селио, на 9-ти Fashion&Friends, Арабеска и Битсиани, а на 10-ти од P.S. Fashion и Афтершок.

Ѕирнете дел од комбинациите кои знаете каде да ги најдете :)

English translation at the end of the post.

Springfield

image

image

image

image

image

LTB

image

image

image

image

Mango

image

image

image

image

Celio

image

image

image

image

image

Fashion & Friends

image

image

image

image

image

Arabeska

image

image

image

image

image

Bitsiani

image

image

image

image

image

P.S. Fashion

image

image

image

image

image

Aftershock London

image

image

image

image

image

The 9th edition of the Fashion Weekend Skopje ended with a three-day event at Skopje City Mall where we saw the latest ready-to-wear lines of many brands. The shows were held in the hall of the mall so every visitor could take a look at some of the interesting outfits.

On the 8th of April we saw the shows of Springfield, LTB, Mango and Celio*, on the 9th of Fashion&Friends, Arabeska and Bitsiani and on the 10th of P.S. Fashion and Aftershock.

Take a look, you already know where to find the outfits, right? :)

Facebook CommentYou may also like