Прв роденден на Missy Onion | Missy Onion’s first birthday

Госпоѓица Кромидчовска наполни една годинка! :)

Највкусниот блог што го знаеме, Missy Onion, вчера во MAD Kitchen Bar означи една година постоење. Ако некогаш сте имале прилика да ги запознаете Аида и Елена, сигурни сме дека топлината и позитивната енергија што ја шират ве следела секој пат кога и да сте го отвориле нивниот блог. Истата таа супер енергија се почувствува и на вчерашната журка. Мноооогу вкусни задоволства, полни, насмеани усти и убаво музиче :) Да не ви раскажуваме, како што веќе сте навикнати, фотките се тука :)

Девојчиња мили, нека растат како квасец убави постови и години на блог! Ве гушкаме!
”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”


Missy Onion turned one!

The most delicious blog we know, Missy Onion, turned 1 today yesterday at MAD Kitchen Bar. If you’ve ever had the chance to meet Aida and Elena, the girls behind this blog, we’re sure that the warmth and positive energy that they spread has followed you through every page of their blog. That same energy could be felt at their party yesterday :) A looot of delicious surprises, full, smiling mouths and great music :)

Dear girls, we wish you tons of new posts and many many more birthdays! Biiig hugs from the three of us! :)

Facebook CommentYou may also like