Прв роденден на Раце Горе | Race Gore 1st birthday

Раце Горе е бренд за урбана гардероба кој веќе една година успешно се шири во Македонија. Ако ви кажеме дека името потекнува од песна на САФ (и да, искористено е со нивна дозвола :) веројатно веќе отприлика ќе почнете да добиете слика за каква гардероба се работи.

Супер лежерно и урбано, Раце горе си го прославија првиот роденден овој петок во Concept 37. За музиката се погрижи DJ Чваре, а за супер расположението екипата и гостите на Раце Горе :)

Погледнете само мал дел од атмосферата и запознајте се со супер креативните дечки и девојки тука: https://www.facebook.com/RaceGore

Нивната најнова колекција можете да ја погледнете тука:

https://www.youtube.com/watch?v=oZ7lKkEHx98&feature=youtu.be

English translation at the end of the post.

”image”

”image”

”image”

”image”

”image”

Race Gore is an urban fashion brand that has been spreading in Macedonia for the past one year. If we tell you that the name originates from the super popular song by SAF (and was used with their permission :) you’ll probably get an idea of the type of clothing we’re talking about :)Super casual, super urban, last Friday, Race Gore celebrated their first birthday at Concept 37. DJ Cvare “took care” of the music while the great team of Race Gore made sure there was great atmosphere :)Take a look at e few bits from their new collection, or see their full promo video above.

Facebook CommentYou may also like