Вечер за уживање | A night to enjoy

Вчера имавме убава можност да присуствуваме на изложба на три супер млади таленти Виктор Наумовски, Сарах Ислам и Ема Ошаков.

На настанот присуствувавме по покана на Виктор (ни кажа дека сме кул, немаше шанси после тоа да не се појавиме :)) и иако веќе бевме запознаени со неговата работа онлајн, беше вистинско уживање да се погледнат неговите одлични фотографии и „офлајн“ во малку поинаква атмосфера :)

Иако беше преголема гужва, се потрудивме да ви доловиме дел од атмосферата и делата на овие млади креативци. Се надеваме дека ќе уживате во фотките исто колку и ние во вчерашната изложба :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Yesterday we had a great opportunity to attend the showcase of three super young and super talented creatives, Viktor Naumovski, Sarah Islam and Ema Osakov.

We attended the event thanks to the invitation from Viktor (he told us we were cool, and totally “bought” us there :)) and even though we were familiar with his work from before, it was a great pleasure to see it in a bit different, “offline” atmosphere.

Even though it was a huge crowd, we tried to take a few photos and give you a little glance at the amtmosphere and the work of these young creatives. We hope you enjoy at just as we enjoyed yesterdays event :)

Facebook CommentYou may also like