Прв официјален Skopje Casual микс, дело на Bass Infusion

Добрата музика и модата се секогаш одлична комбинација, па затоа сме ПРЕСРЕЌНИ што можеме да ви го претставиме првиот микс направен специјално за Skopje Casual!

Бас Инфузија за нас го подготви овој Jazz & Bass Mix, микс кој ни го покажува влијанието на стариот добар џез врз модерниот звук и сето тоа споено во една одлична џез + дабстеп комбинација. Со други зборови, супер музиче за слушање додека ги листате постовите на нашиот блог!

– – –

Great music and fashion are always a perfect combination, and that is why we are SOOO HAPPY to present the first mix made especially for Skopje Casual!

Bass Infusion created this Jazz & Bass Mix for us, presenting the influence of the good old jazz on the modern sound through this excellent jazz + dubstep combination. In other words, we have one awesome playlist for browsing through our blog!

Значи, процедурата е следна: / So the procedure is the following:

1. Кликнете на овој микс / Click on the mix below

2. Кликнете на почетната страница на skopjecasual.mk / Go to our start page on skopjecasual.mk

3. Листајте, уживајте и пратете ни коментари како ви се допаѓа :) / Browse, enjoy, and let us know how you like this combination :)

Најнајнајфала Мартин! <3 <3 <3 :)

Thank you so so so much Martin! <3 <3 <3 :)

Facebook CommentYou may also like