Ајде да зборуваме за Skopje Casual :)

Веќе знаете дека на 3ти март го прославуваме нашиот втор роденден, нели? По тој повод, решивме со вас да споделиме што нас ни значат овие две години лежерно модернисување во неколку видевца. Вчера веќе ја објавивме пораката на Сандра од Берн (без секирации, ќе биде тука за роденден :) а денес нејзината порака (+bloopers) ја споделува Ива :)

Ива за Skopje Casual from Skopje Casual on Vimeo.

Споделете со нас што за вас значи Skopje Casual :) Постнете ни на Facebook, твитнете со хаштаг #SkopjeCasual, пратете ни на мејл team@skopjecasual.mk :)

Ве чекаме и мнооогу се радувамеее <3

Facebook CommentYou may also like