Изненадувања со машнички | Surprises with bows

Понекогаш, еден мал гест и збор ќе го разубави денот! Дечките од Ottimo најдоа дека сме споделиле пост за инспирација со машни, и ни пратија преубави подароци за секоја од нас три! Ги сликавме подолу, да споделиме малку радост и убавини:

English translation at the end of this post.

DSC_6967 DSC_6968 DSC_6969

Sometimes, a small token and word will make yor day! The team from Ottimo found us for having shared bow ties as inspiration before, and sent us gorgeus gifts for each of us! Snaps of them above, sharing the joy and niceness!

Facebook CommentYou may also like