Пролет во Linea | Spring in Linea

На покана од Linea добивме можност слободно да се прошетаме низ нивниот продажен салон на Рекорд и да си одбереме лежерни комбинации за оваа пролет :) Одамна не сме си играле „dress up“ па ова ни дојде како супер можност за дружба и фоткање :) Споивме парчиња од Lineа со лежерни парчиња гардероба и ги направивме нашите Linea комбинаци за оваа пролет. Ѕирнете како изгледаат и споделете која е вашата омилена комбинација со нас :)

Розова маичка – Linea
Здолниште – Linea
Сина маичка (на сликата е прикажан грбот) – Linea
Маичка – Linea
Цветен фустан – Linea
Црн фустан – Linea

We were invited by Linea to their store located in the city center on the well know “Rekord” to browse through their store and pick our casual combinations for this spring :) We hadn’t played dress up in a while so this was a great opportunity to spend some time together and take a bunch of photos :) We combined pieces from Linea with other casual pieces and created our Linea combinations for this spring. Which one is your favorite? :)

Facebook CommentYou may also like