Search results

4 results found.

Пролет во Linea | Spring in Linea

На покана од Linea добивме можност слободно да се прошетаме низ нивниот продажен салон на Рекорд и да си одбереме лежерни комбинации за оваа пролет :) Одамна не сме си играле „dress up“ па ова ни дојде како супер можност за дружба и фоткање :) Споивме парчиња од Lineа со лежерни парчиња гардероба и ги направивме нашите Linea комбинаци за оваа пролет. Ѕирнете како изгледаат и споделете која е вашата омилена комбинација со нас :)

Повеќе | More >