Ланче од La Meraviglia ќе носи…

Ја имаме добитничката на нашиот giveaway со La Meraviglia :)

Од големиот број на пријавени, Тијана за победнички го одбра одговорот на:

Анета, би те замолиле да ни пишеш на team@skopjecasual.mk за да се договориме околу доделувањето :)

Facebook CommentYou may also like